Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Sex a piactéren
2023. szeptember 25. írta: Gribedlis

Sex a piactéren

Van, amikor eszembe jut egy szó és az viszi előre a fejleményeket. 

Folyamatosan azt hallom, hogy azt csináld, amiben a legjobb vagy! - Merjem felvállalni azt, amit szeretek csinálni és ezt a nyilvánosságra hozni? 

Nehéz napok és mosolyra fakasztó pillanatok. Ezek kötnek vagy taszítanak e két embert, vagy inkább félelemmel tartanak egymástól. Nem tudom. Talán ezek is pillanataiban változnak. Miért? Mert a férfi fél, nem mer, aggódik amiatt, hogy meg ne bántsák. Persze a nő is ugyanilyen, csak a szája hamarabb kinyílik és az életet rövidebbnek gondolja annál, hogy visszatartsa a lélegzetét. 

Egy lány és egy férfi elmennek együtt elintézni egy hivatalos és fontos dolgot. Aztán valahogy finoman előre megbeszélték, hogy a napot együtt fogják tölteni. Mivel a lánynak mindenképpen igénye van a mindennapok lekapcsolódásából, de a fiú is kap az alkalmon. Megbeszélik előre, hogy igazán, felhőtlenül, csak ahogy jólesik - nagyon be fognak rúgni. Kipróbálják milyen sugárba lehányni a Citadelláról és a Gellért Hegy lábánál is hagynának nyomott. A fiú megígéri, hogy fogni fogja a lány haját, a lány pedig megígéri, hogy a pulóver kapucnijába kapaszkodva próbálja a fiút tartani hányás közben. 

 

Hogy miért jó, hogy találnak arra indokot, hogy együtt legyenek és nem mondják ki, hogy "szeretnék veled lenni" ez csak az tudhatja, aki már volt ilyen helyzetben. Olyan, mint egy repedezett pohár, amit a levegőtől is félteni kell, hogy tovább ne repedjen. Valahogy igy féltik ők is a kapcsolatot. Inkább elterelik egymásról a figyelmet azzal, hogy bohócot csinálnak magukból és mindent majd ráfognak az alkoholra. 

Telefonon minimálisan beszélnek. Egy ilyen beszélgetés alkalmával a fiú említette a lánynak, hogy hoz neki fügét az otthoni termésből.  Lány elárulta, hogy a füge számára egy új élmény az életébe és soha nem kóstolta. Milyen igaz, hogy amikor valami jár a fejünkben, akkor valahogy az többször jelen van. Évi a munkahelyen a konyhában kirakott egy tál fügét az asztalra, hogy mindenki kóstolja. Timi imádja és olyan érzékien és imádattal harapott bele, hogy nem volt kérdés, meg kell kóstolnia a lánynak. Isteni volt. 

A lány elmesélte a fiúnak, hogy találkozott a fügével és az íze számára olyan, mint amilyennek a punci izét gondolja.

- Fiú azt mondta, -   Tedd a puncidhoz a kezed és aztán kóstold meg.

- Erre a lány: 

persze, hogy megtettem és ezért mondom, hogy biztos ilyen a punci. De én arról beszélek, amikor a nyelv érintkezik vele. Tudod, hogy vágyam ezt megélni és én ahogy a fügét a számba vettem és a magok és a lédús húsos része a számba landolt, azt gondoltam, hogy valahogy igy kell csinálni a női nemi szervvel. 

- Én eddig csak fügepálinkát ittam - mondta a fiú

- Sose haraptál bele? - kérdezte a lány

- Nem- mondta közömbösen a fiú

- Akkor amit most szedtél azt előttem meg kell kóstolnod. Látnom kell az arcod - mondta a lány a fiúnak. 

- Tudod van az a kis játékszerem - Jolánka -, aki szokott segíteni az önkielégítésben (műpunci). Akkor vele fogom kipróbálni. Alul Jolánka lesz, felül a számban pedig egy füge. :) 

Aztán eme beszélgetésbe bemelegedve már ezt tovább is cifrázták. Mindezt telefonba.

- A lány azt mondta, hogy - ne folytasd mert átmegyek. 

- A fiú: - most álltam neki takarítani az ágy is szét van szedve, épp ki fogom porszívózni. 

- kapsz 20 percet - mondta a lány. Különben ment is volna. Játékból ilyet a lány nem mondd

- Á, nem leszek kész. - mondta a fiú. 

Mint ahogy említettem. Fél a fiú. 

Fognak e még szeretkezni? Biztos elmennek inni és elintézni azt, amiben segítik egymást, de mernek e továbblépni vagy ha mernek akkor fogják az alkoholra és nem beszélnek érzelmekről? - inkább ez lesz... Mindegy is. Le kell néha kapcsolni az agy működését, hagyni kell a szívnek az örömteli és önfeledt helyzetet és ha jó ilyenben létezni, akkor nem lesz következménye. Mert ami lesz az már egy következő helyzet, amit a bekapcsolt agy kezelni fog. :) 

 

Ja és miért a piactéren? - Mert incselkedni a tömegben a legjobb :) Mindenki lát és hall, de senki nem tud semmit, csak ők... :) 

letoltes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://turbogizi.blog.hu/api/trackback/id/tr1218221837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása