Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Alkalmi sex
2023. szeptember 19. írta: Gribedlis

Alkalmi sex

Valami elfuserált kommunikációnk van nekünk embereknek! Hisz az állatok is jeleznek egymásnak a testükkel, tartásukkal, hangokkal, de mi emberek valahogy ezt most nagyon kőkörszaki szinten nyomjuk! 

Merném magamat távol tartani a csomagba csomagolástól. Én hiszem, hogy ebből kilógok. Lehet, hogy fájdalmas az őszinteségem, de egyszerűbb az én életem így és nem rágódom, hogy akár a kegyes hazugságot majd hogyan oldom meg. 

Én nem gondolom, hogy az emberek 20 vagy akárhány évvel ezelőtt jobbak voltak, dehogy! Sőt, mert nem volt internet, nem volt következménye, nem láttuk másnap a készített fotókat. Szebbek visszamenőleg az emlékek. Na most ugyanezek vagyunk, de elfeledkezünk a nagyvilági jelen (közösségi platformok, internet, irások fenntarthatóságának) következményeiről. 

Amikor valaki azt mondja, hogy alkalmit keresek. Visszakérdez a másik, de az milyen. Válaszok: 

1., ki vagy törölve, ha nem érted

2., sex (de csak ennyit közöl)

3., sex, beszélgetések, de semmi érzelem

4., amikor ráérek, akkor találkozunk

és még ezek verziói... 

Én teljes mellbedobással állítom, hogy a nők rosszabbak a férfiaknál. De most már azt mondom, hogy a nők kurvás viselkedése engedi meg a férfiaknak, hogy bármilyen lelki teher nélkül ki merjék mondani, hogy ennyi. A nők sírnak rínak, hogy milyen megalázó és bántó a viselkedése. Tessék gondolkodni. Én anno ezerszer megkaptam, hogy neked küldenek képet a férfiak a farkukról? Mondtam, hogy nem. Én már tapasztalatból tudom, hogy hol jönne el ennek a lehetősége és ha nem vagyok rá kiváncsi akkor ki is zárom annak tényét, hogy tovább tudjon menni ilyen ismerkedés. Persze, hogy velem is ghostingoltak, de a 90%-a megértette, hogy hello. 

Viszont én, ki rendes és szeretnivaló nőnek tartom magam, miért kell a férfiak 90%-ban csalódnom és látnom, hogy dugni akar?  Egy kép alapján, hogy döntheti el egy férfi, hogy na téged megduglak? Ja, ez olyan, mint egy pornóújság? Vagyis a társkereső oldalak a pornóújság szerepét vették át? - Na ezért sem megyek vissza olyan útra, ami dimbes-dombos, mert amíg azt ki nem kövezik addig engem meg ne kövezzenek. :)  Viszont az a nő, akit meg meghágnak, az ne sírjon. Ha kiáltál a sarokra, ne hidd, hogy nem kapsz ajánlatot! :) 

Kibaszott elfuserált létezés! 

Ha én egy olyan férfit keresek, akivel színházba, moziba járok, vacsorázok és a hintába röhögök - akkor én egy banya vagyok, akinek lejárt a szavatossága? 

Nem, nem azt jelenti, hogy nem érdekel a sex. 

Kapcsolódásunk minősége a lényeg, és hogy az valóban jó legyen, ahhoz a közös alapokat kell először lefektetni, legyen az bármennyi idő is.

Ha ez nincs meg, engem vegyél ki a kosaradból, mert nem én leszek az embered! Ha egyedül maradok, ha baszatlan picsa leszek is, akkor is van annyi méltóságom, hogy egy rágóval a szájába született éjszakai rohammentővel érkezett, éjszakában is napszemüvegben létező cső(dör)(cselék)(dtömeg) csőlakó a kezét a vállamra se tegye. 

Másik, hogy az a nő, aki erre kapható és nem fizetett kurva, milyen sexuális kulturát ad át a férfinek? Mert az a férfi, akinek ez elég, az nem vágyik 2 órás menetre szerintem. Biztos, hogy nem! 

Nem azt jelenti, hogy az embernek nem volt soha egyéjszakás kalandja, de legyen egy kattanás, egy italozás követekezménye a kajlam hajlam megélése. De egy fotó után bekopogni, hogy jöttem dugni!  Hát nesze neked büdös kurva :) 

De tudod mit Te olvasó! - Az a sejtésem, hogy ennek a sok faroknak csak a szája nagy. Az még nem is baj, ha nem a farka - de szerintem el se menne kefélni, csak jó megélni, hogy na megbaszhattam volna. Olvasd tovább te csőlakó a pornóújságot és verd ki magadnak! 

Most olyan mintha valakinek irtam volna, de elárulom, hogy egyszemélynek nem, de a férfiak többségének igen! 

Tedd le a pornóújságot kérlek szépen, menjél ki az utcára, ülj fel az első buszra és az első nőnek add át a helyet. Na igy kell bánni egy nővel és utána megdughatjátok! 

Nemcsak a nők tanítják a férfiakat, a férfiak is taníthatnák a nőket. Mindenki hangoztatja, hogy most a girlpower van jelen a világban. Én meg azt mondom, hogy nekem mindegy ki vagy, nő vagy férfi, vagy nem bináris. Legyen benned uncia és kivánd a legjobbat! 

Kivánom a legjobbakat! :) 

 

oleles.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://turbogizi.blog.hu/api/trackback/id/tr9518217401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása