Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
SEX hatalma
2023. október 03. írta: Gribedlis

SEX hatalma

Drága Olvasó!

Mennyire kerít minket hatalmába a sex utáni vágy? Mennyire befolyásolja az életünket a sex ereje? Mennyire tud benne tartani egy kapcsolatban a sex? 

Annyira de annyira sokan taktikáznak. Emiatt az egyenrangú viszony nem nagyon akar működni. Van olyan, hogy  a férfi tovább áll, nem bírja a terhet és keres egy elhagyatott nőt, akinek szinte mindene megvan a szereteten kívül. A férfiak is  képesek bárkivel ágyba bújni az érdekeik elérése miatt. Megmutatja a nőnek, hogy álmaid hercege vagyok, de cserébe te add a lakásodat az egzisztenciádat és én majd másra gondolva leszek a sexpartnered. Kikupálom magam, kicsit összeszedem magam anyagilag és aztán lépek tovább. Vagy nem lép tovább a férfi, merő lustaságból. 

De fordítva is biztos így van. Minden szinten, szinte mindenki taktikázik. 

1. eset: Képzelj el egy olyan viszonyt, amikor elindul két fél az ismerkedésben, hisz az ember társas lény. Mind a kettő önálló, akaratos, sokat élt már egyedül. Én tudom mi a jó nekem, én tudom mire vágyom, engem nem lehet már megváltoztatni - gondolja mind a két fél. Viszont a szívük mélyén, ki tudja miért vonzódnak egymáshoz.   Talán addig jó, amíg nem lehet megmagyarázni azt a kémiai reakciót, ami miatt két fél egymásban lát valamit. Van a Földön egy hely, ahol nem lehet taktikázni - az pedig az ágy. Ha az ember nem pénzért kufircol, akkor nem tud nem önazonos lenni. Talán itt  látta ez a két fél, egymás igazi arcát? De! Taktikázni akarnak  - "én tudom, én nem változom, engem ne hozz kellemetlen helyzetbe  - és ezért valaki vagy zavarba kerül, vagy ideges lesz vagy fölényes vagy hisztis. Taktika nem megy, ezért jönnek az érzelmi reakciók. Ha menne, akkor elviselnék egymás "szarakodásait", az elérhető érdek miatt. 

2. eset: Van olyan is, amikor egy határozott, de nem túl kellemes külsejű nő befog egy fiatalabb lakásra vágyó casanovát és a nő  lesz a férfi és a férfi a nő. Nincs szerelemről szó. Itt lehet e az ágyban taktikázni? Nem, nem lehet, de lehet nem élvezni a sexet. Meg lehet tenni, lehet csinálni  és még orgazmust is elérni, de szeretni, élvezni, akarni NEM . 

Szóval van két eset. Lehet bármelyikből szerelem? 

A 2. helyzet, ahol casanova ment sexelni a baszatlan nőhöz, ott nem. Örökké együtt maradnak. A srác összeszedi magát és félre jár kufircolni. 

1. helyzet - szakításhoz vezet. Megutálják egymást. Viszont itt az érzelmek folyamatos hullámai kitörnek. Benne van az is,hogy hiányoznak egymásnak. Miért? Mert van az a kémia... A lány úgy dönt, hogy bassza meg, nem akar erős, független nő lenni. Viszont akarna egy erős férfit. Kiengedi az elzárt szelencéből a szívét és hagyja érezni. Fáj. Fájni is fog, de nőiesebb, szerethetőbb, kedvesebb, nyugodtabb és finom nő alakul belőle. Vagy ráérez a távolból a férfi, hogy a nő nyitott felé vagy elmegy a lehetőség. A férfi büszke, fél, megbántott - de ... Mivel a nő nyit - a férfi mer e a szemüvege felett tovább is nézni vagy marad a pocsolyában és keres egy olyan valakit, aki nem tiporta össze, egy baszatlan hercegnőt? 

1 év kemény harc után elváltak útjaik. Ezek olyan veszekedések, balhék, egymás betörésére irányuló csörték, amelyet akkor lehet látni, amikor két fél már unja, utálja egymást és mindenért piszkálja a másikat. 

Casanovás esetben sose lesz ilyen balhé, mert még azt is sajnálják egymástól. Inkább kerülik egymást. Még a levegőt se pazarolják a másikra. Erre inkább azt mondják: ellaposodott. 

- kis intermezzo - 

Ülök a parkolóban az autómban és nézem az üzenetem. Megáll mellettem egy autó és hallom, hogy csapkodva csukódik az ajtó és mellé még a káromkodás is elindul. Felnézek és látok egy idős nénit, akinek fröcsög a szájából a szar és egy bácsit, akit maga alá gyűr a szégyen, a vénlány létezése. Férfi még mindig kedves. A nő a férfi kedvességét tesze-toszaságnak veszi és még jobban szidja az asszony. Már üvölt a mama. A bácsi csak halkan, de finoman magyarázva mit miért tesz - zárja az autót, fogja a szatyrot és nem akar  nő által kialakított helyzetre csatlakozni . Borzasztó volt. Úgy megmentettem volna a bácsit. -  intermezzo vége

Na ez a két hülye önálló egyed az első esetben ilyenek, de mind a kettő üvölt. Ha nem is szavakkal, de nézéssel, tettel - bántja a másikat a szakításig. 

A nő kitárja a szívét és lenyugszik. A férfi rájön, hogy a nő nem fogja megenni reggelire a továbbiakban, ezért Ő is elteszi a páncélt és a vasöklöt. Láss csodát - a férfi randira hívja a nőt. 

Mosolyognak, ölelkeznek, férfi kinyitja az autó ajtaját - a nő édesen megköszöni és élvezi, hogy zsong a férfi körülötte. Megváltoztak? - Csak szeretnek.  Mivel a taktikázás nem fért bele, ezért a szeretet utat engedett magának és kitört. Túl vannak azon, amelyet mások 10 év után csinálnak. Örülnek minden pillanatnak. Nem érdekli őket, hogy meddig tart és mi lesz az eredménye, csak vannak ebben a jó szeretetteljes létezésben. 

Miért nem fogja szerelemmel szeretni a 2. esetben egymást a két fél? Mert nem is akarták. Úgy csinál, mint aki nem tudná... és a színház ami körülveszi őket, a hazugság annyira lételemük lesz, hogy nem is tudják letenni. Amikor azt mondják, hogy szeretlek, el is hiszik, de simán megcsalják egymást. 

82133bfa6791c34aa2b58eb65510950b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://turbogizi.blog.hu/api/trackback/id/tr9318226853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása